Projectservices

Cloud transitie workshop

U wilt de stap zetten naar cloud en daar heeft u mensen voor nodig. Mensen met de juiste kennis, die u kunnen voorzien van een goed advies en u verder op weg kunnen helpen naar private, hybrid cloud of public cloud. Maar ook mensen die rekening houden met de mensen in uw organisatie. Qlouds verzorgt het gehele project. Van de workshops om duidelijkhed te scheppen over alle mogelijkheden, tot en met de daadwerkelijke migratie en implementatie.

Cloud migratie

Onze project services zijn zo ingericht dat wij de juiste mensen op de juiste wijze voor u aan het werk zetten. Naast de mensen met de technische en proceskennis zetten wij trainers en change consultants in. Wij zorgen ervoor dat uw mensen zich prettig blijven voelen tijdens de cloud migratie, doordat ze goed worden geïnformeerd, goed worden opgeleid en worden ingewerkt op de nodige aanpassingen van hun functies. Wij zorgen ervoor dat uw mensen op het juiste kennisniveau zijn gebracht om zelf met de technische omgeving verder aan het werk te gaan, nadat het project is afgerond. Ook procesmatige veranderingen regelen wij voor u in.

Cloud implementatie

Voor de cloud implementatie zetten wij voor de door u gekozen technologie, gecertificeerde mensen in. Wij maken een projectplan en planning en tijdens de implementatie dragen we zorg voor onder meer de regie en de bewaking van tijd, geld en kwaliteit. Voor uw technisch beheerders bieden wij maatwerk trainingen. Deze zijn meer of minder diepgaand, afhankelijk van op welk niveau zij zelf het beheer gaan doen of dat het beheer wordt uitbesteed.